Οι έλεγχοι του  Α τετραμήνου θα δωθούν την Πέμπτη 30/01/2019 στις 12:30. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να προσέλθουν στο σχολείο για να τους παραλάβουν από τους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αγαπητοί γονείς,
 
   Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, σας ενημερώνει για την νέα κίνηση ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του.
 
   Προχωρήσαμε στην έκδοση Kάρτας Mέλους, την οποία θα λαμβάνουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, με την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής προς τον Σύλλογο Γονέων, 
 
   Η κάρτα θα είναι ονομαστική, θα αναγράφονται τα ον/μα των Γονέων & Κηδεμόνων των παιδιών και θα έχει ημ/νια λήξεως.
 
   Η Κάρτα Μέλους θα λειτουργεί ως εκπτωτική σε διάφορες τοπικές επιχειρήσεις, όπου ο Σύλλογος έχει έρθει σε επικοινωνία/συνεργασία και παρέχουν αξιόλογες εκπτώσεις προς τα μέλη μας.
 
   Επιπλέον θα έχει αρίθμηση μέλους που θα χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
 
   Η λίστα των επιχειρήσεων που θα προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη του Συλλόγου Γονέων θα αναρτηθούν στη σελίδα στο 
site του σχολειού: 
και στην ομάδα του συλλόγου στο facebook: 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                                        
 
   Η κάρτα θα ανανεώνεται με την έναρξη της κάθε σχολικής χρονιάς και με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής, ενώ θα προστίθενται συνεχώς και νέες επιχειρήσεις.
 
   Οι γονείς που έχουν καταβάλλει ήδη την ετήσια συνδρομή τους για το σχολικό έτος 2019-2020, θα παραλάβουν την κάρτα τους από τον πρόεδρο ή την γραμματέα του συλλόγου κατόπιν συνεννοήσεις και επίδειξης της απόδειξης εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής τους.
   Οι ίδιες κάρτες θα προσφερθούν δωρεάν και στους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου ως ένδειξη στήριξης στο δύσκολο και παράλληλα σημαντικό έργο τους.
  Όσοι γονείς διατηρούν επιχειρήσεις στην πόλη της Κομοτηνής και θέλουν να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα  Έκδοσης Εκπτωτικής Κάρτας παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο ΧαλατζΊδη Βασίλειο τηλ: 697 563 6943  ή την γραμματέα του συλλόγου Ραλούση Σοφία τηλ:694 593 554
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
 
 
4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής
CIF: 4201040
Ολύμπου τέρμα
CP: 69131 Κομοτηνή (Ελλάδα)
Tel: 00302531021992

mail@4gym-komot.rod.sch.gr